0

Ο μαλάκας και η μάσκαρα!

Posted by texnokratissa on 11:15 π.μ.

Κάποτε μάλλον είχε και σημασία να ξέρεις να λες "μαλάκας". Έδειχνε λίγη απ' τη μαγκιά σου, λίγη απ' την τεστοστερόνη σου (ανατρίχιασα η γυναίκα). Τώρα που αποτελεί το εθνικό μας σπορ, πολύ πιθανά να θυμίζει κάτι σαν "καλημέρα", "καλησπέρα", "γεια σου". Κι εκεί που είπα πάει, το συνήθισα, παίρνω το τηλεκοντρόλ στα χέρια μου και βλέπω το εξής: Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, νέες γυναίκες, πανέμορφες και πάντα μακιγιαρισμένες, να κάθονται με τις ώρες και να αναλύουν τι είναι ο μαλάκας και πως φέρεται ο μαλάκας και γιατί ερωτεύονται το μαλάκα και άλλα τέτοια. Τι έγινε ρε παιδιά; (αιώνιε Σπύρε Απαράδεκτε Παπαδόπουλε! Ξέρετε εσείς της cult τηλεόρασης τι εννοώ!) Μήπως περάσαμε στη νέα γενιά της λέξης; Μήπως την αναβαθμίσαμε σε ψαγμένη έννοια, για να έρθουμε μετά να την αναλύσουμε εμπεριστατωμένα και βαθιά, καταλήγοντας, φιλοσοφημένα πάντα και με το περιποιημένο μας φρύδι σηκωμένο, στο ότι όλοι είναι μαλάκες; 


Κι αφού όλοι είναι μαλάκες για ποιον ακριβώς σημαιοστολιζόμαστε κάθε φορά; Σε ποιον θέλουμε να αρέσουμε; Ποιον θέλουμε να αποκτήσουμε; Ποιον θέλουμε να καψουρευτούμε; Ποιον θέλουμε να αποκοιμίσουμε στο κρεβάτι μας μετά από μια νύχτα πάθους; 


Πάμε απ' την άλλη τώρα γιατί οι μαλάκες παίρνουν εκδίκηση, αφού ούτως ή άλλως τον έχουν τον τίτλο! Μας θέλουν αψεγάδιαστες, ακούραστες, έξυπνες, σέξι, έμπειρες αλλά και άβγαλτες ταυτόχρονα... Δυνατές, μα και ανασφαλείς μαζί, για να έρθουν με στοργή στη συνέχεια να καλύψουν τα κενά μας, να μας πάρουν αγκαλιά και να μας πουν "σκούπισε τα μάτια σου μωρό μου, τρέχει η μάσκαρα και είσαι χάλια"! 


Βλέπετε λοιπόν; Οι αναλύσεις δεν οδηγούν πουθενά! Κάνεις έναν κύκλο γύρω από τον γεμάτο ελαττώματα εαυτό σου και φτάνεις κάθε φορά να κατηγορείς τους άλλους, τους άντρες, τις γυναίκες, την κοινωνία, το facebook, τη Victoria Secret... Ξεκόλλα πριν γίνεις ο μαλάκας την υπόθεσης, για να μιλήσω και στη γλώσσα σου, κι αντιμετώπισε τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και κυρίως σαν ΟΛΟΤΗΤΑ. If you know what i mean! 


*Αντιρρήσεις, σχόλια, συζήτηση και κριτική, όλα δεκτά! Γιατί πάνω απ' όλα η τεχνοκράτισσα είναι δημοκρατική φυσιογνωμία, με αίσθημα δικαιοσύνης, ισότητας, διαφάνειας, φορολογικής συνείδησης και ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ! ;) 



0 Comments

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 Η τεχνοκράτισσα All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.