4

Όταν πίνει μια γυναίκα (ή αλλιώς φωτιά στα Σαββατόβραδα)

Posted by texnokratissa on 10:16 π.μ.
Σαββάτο που λέτε σήμερις και τα κέφια στο φουλ. Στις πέντε καφές ελληνικός, στις δέκα τσάι με δύο σταγόνες λεμόνι κι ως τις δώδεκα βλέπω να έχει βγει και το τήλιο για όνειρα γλυκά. Η αλήθεια είναι ότι με τόσο "καλό καιρό" δεν κρατιέμαι να φορέσω τις γόβες μου (έχω γόβες;) και να ξεχυθώ με το φρεσκολουσμένο, ισιωμένο μου μαλλί (μη χαίρεσαι σε λίγο θα 'ναι τύπου "έβαλα το χέρι στην πρίζα αλλά το έβαλα στραβα!" χι χι) στους δρόμους και στα μπαρ της πόλης, αλλά θες που δεν είμαι πια φοιτήτρια, θες που ο κώλος μου βαραίνει σιγά σιγά, θες που το ποτό με πιάνει αμέσως, λέω να το κάψω μόνη απόψε και να βάλω "φωτιά στα σαββατόβραδα" να 'ούμ με μια σπέσιαλ αφιέρωση στο γυναικείο πιοτί!



Όταν πίνει μια γυναίκα λοιπόν (κι όταν παραφέρεται;) κάτι της φταίει κάτι της λείπει. Δύσκολα θα πιει επίτηδες για να γίνει κουνουπίδι και στο τέλος της βραδιάς να περπατάει σαν στραβό ταυ πάνω στα δωδεκάποντα της (ηρωίδες είστε ρε φίλε όμως). Δύσκολα θα πιει για να έχει να μαρτυράει την επόμενη μέρα πόσο υπέροχα ένιωθε καθώς η τεκίλα έκαιγε το λαιμό της. Δύσκολα θα πιει για να αρέσει περισσότερο. Θα πιει για τρεις άντε τέσσερις άντε πέντε απλούς λόγους:

1) Για να κάνει κεφάλι προκειμένου να μην σκέφτεται αυτό που την απασχολεί (Γιώργος, Μήτσος, Κίτσος, Πελοπίδας, Αναξίμανδρος, Πυθαγόρας και δε συμμαζεύεται), καταλήγοντας τελικά να του στέλνει μήνυμα στις έξι το πρωί "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα"
(Ελάτε τώρα ας το παραδεχτούμε! Το κάνουν οι άντρες αλλά το κάνουμε κι εμείς γαμώ την ανωτερότητα μας γαμώ!)

2) Για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της!
Ω, ναι! Δε λένε ότι όταν πιεις ομορφαίνουν όλα γύρω σου; Μήπως ομορφαίνεις κι εσύ; Ίσως! Απλά η αυτοπεποίθηση του αλκοόλ είναι τόσο προσωρινή, όσο και το κραγιόν στα χείλη σου λίγο πριν κάποιος σε φιλήσει. Εξατμίζεται στη θολούρα της στιγμής, αφήνοντάς σε μόνη στη μέση του club να ψάχνεις για τον εαυτό σου, για μια ματιά ερωτισμού ή συμπόνιας ή έστω για το κινητό σου μπας και μπεις λίγο Facebοοk και συνέλθεις από τα like στη φωτογραφία προφίλ! 

3) Για να βγει από το καβούκι της
Άλλο η αυτοπεποίθηση, άλλο το καβούκι. Το καβούκι άμα είναι κλειστό για τους χι ψι λόγους, δεν το ανοίγεις ούτε με ηλεκτρικό πριονοδρέπανο με ογδόντα κεφαλές και εξήντα χιλιάδες δόντια. Έρχεται, ωστόσο, μια στιγμή που συνειδητοποιείς πως κάπως πρέπει να ενταχθείς στην παρέα, κάπως πρέπει να κάνεις παιχνίδι με εκείνο που σε έλκει ερωτικά, κάπως πρέπει να "ξεκουμπωθείς" (μεταφορικά πάντα, αλλά άμα το θες και κυριολεκτικά ακόμα καλύτερα)! Τότε προφανώς αντί να τα βρεις με τον εαυτό σου, λες δεν αφήνομαι να πιω κανένα ποτηράκι παραπάνω μπας και ανοιχτώ λίγο; Ναι, ορισμένες φορές λειτουργεί ιδίως όταν πιεις λίγο παραπάνω κρασί ή κάτι σε ρακοειδές. Το έχουμε δει πολλάκις! Υπάρχει βέβαια η περίπτωση μετά το έβδομο όγδοο ποτηράκι το καβούκι να κλείσει περισσότερο, οπότε πρόσεχε λίγο! 

Άντε να πω κι ένα 4ο λόγο, αφού το ζητάτε τόσο επίμονα!
Μια γυναίκα παιδιά πίνει όταν στη ζωή της υπάρχουν ουσιαστικά κενά χρόνων. Ναι, το να το ρίχνεις στο ποτό δεν είναι ό, τι πιο ώριμο, αλλά μια φορά στο τόσο ίσως να είναι και λυτρωτικό. Ίσως και να επιβάλλεται να δεις τον κόσμο να γυρίζει έστω μια φορά στη ζωή σου μπας και καταλάβεις τι απ' όλα όσα έχεις πλάι σου και μέσα σου είναι στ' αλήθεια σταθερό και τι χωλαίνει! Το επόμενο πρωί, αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, ενδεχομένως να δεις τα κενά σου με άλλο μάτι (με την τσίμπλα στο μάτι) και να τα αντιμετωπίσεις επιτέλους με ευθύτητα και θάρρος(καιρός ήταν)

Άντε να πω και 5ο τι να σας κάνω! Τα κορίτσια πίνουν όταν χαίρονται!!!!!!!!!!!

Αυτά! Πάω να πιω το τσάι μου τώρα σαν καλή γριούλα, ώσπου να ξυπνήσει ξανά μέσα μου το πάρτυ άνιμαλ που εδώ και καιρό κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ροχαλίζει κιόλας!

Βάλ' τε φωτιά στα Σαββατόβραδα μωρά μου!!! 


4 Comments


απολαυστική θα έλεγα!!
εγώ τελευταία πίνω για να μην εκνευρίζομαι τόσο με μερικά πράγματα που βλέπω γύρω μου!τραγική θα έλεγα!αλλά ισχύει!
τώρα που το σκέφτομαι βέβαια τελευταία δεν πίνω και σχεδόν ποτέ!
καλησπέρα!!


χαχαχα ο εκνευρισμός ειναι πράγματι κινητρο για ενα ποτηράκι! τουλάχιστον ισως ετσι έρθει και λιγη εμπνευση παραπανω ή λίγος ύπνος παραπάνω!! αλλα οκ και τα τσαγακια καλά είναι :-P στην υγεια μας λοιπόν :)


οταν πινει μια γυναικα κι οταν παραφερεται ;)
ε ολα στο προγραμμα ειναι
ας το καψουμε κι εμεις μια φορα ;)

καλημερα κ καλη εβδομαδα


Φυσικά και είναι στο πρόγραμμα δεδομένων των συγκυριών του εξωτερικού και του εσωτερικού μας κόσμου που μεταβάλλονται καθημερινά και μαζί τους κι εμεις!

Καλή εβδομάδα και σε σένα Κική!!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 Η τεχνοκράτισσα All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.